La nostra escola d’esquí SKB Catalunyaskb

Més de 25 anys d’experiència amb un departament únic i exclusivament dedicat a l’esquí escolar. Disposem d’una escola d’esquí pròpia, Skb Catalunya, registrada al Consell Català de l’Esport, formada per un equip de professionals especialitzats amb els grups d’esquí escolar. També ampliem l’oferta amb la dinamització de les hores en que no s’esquia amb l’ajuda del nostre equip de monitors de lleure, Skiboom.

En aquest apartat us presentem l’oferta de setmanes blanques, la possibilitat de fer esquiades de dia i, si es prefereix, esquí combinat amb altres activitats (raquetes de neu, hípica, banys termals…) en l’estació d’esquí que desitgeu.

Segueix-nos al Facebook!   Segueix-nos a Instagram!

Sistema de treball SKIBOOM SKB Catalunya

En què destaquem?

  1. Assistència per part del personal de Viatges Poblenou a la sortida des de l’escola.
  2. Just baixar de l’autocar, els nostres monitors recolliran el grup perquè no us hagueu de preocupar per res.
  3. Mentre el grup està llogant el SkiBoommaterial amb els nostres monitors SKB, el nostre cap de monitors ja te els forfaits preparats per poder començar immediatament
  4. Dedicació absoluta als alumnes, oferint un aprenentatge d’esquí de qualitat amb possibilitat de practicar el snowboard, dirigit pels millors professionals en neu. Estem amb ells durant tota la jornada.
  5. Durant els àpats, el grup quedarà a càrrec dels nostres monitors de lleure.
  6. Un grup de monitors de lleure especialitzats, estaran durant tota l’estada fent activitats abans i després de sopar, un cop finalitzades les classes d’esquí (trineu, tir amb arc, karaoke, xocolatada, discoteca..)
  7. Activitat de discoteca l’última nit.
  8. Al final de l’estada lliurament de diplomes.
  9. Assistència dels nostres monitors a l’hora programada, el dia de la sortida cap a casa.

Viatges Poblenou: Més de 20 anys d’experiència amb un departament únic i exclusivament dedicat a l’esquí escolar. Gaudeix d’una setmana blanca feta a mida.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.